RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Falch, Knut (SCANPIX)

Knalltall fra Norsk Hydro

Sist oppdatert:
Svein Richard Brandtzæg & Co. mer enn doblet.

Analytikerne hadde på forhånd ventet at Norsk Hydros nettoresultat for Q2-2011 kom til å bli dobbelt så solid som ved samme periode i fjor. Her er fasit – som er langt bedre enn som så.

Norsk Hydro melder om et resultat før skatt på 2.305 millioner kroner. Dette er dobbelt så solid som ved samme periode i fjor, da tallet var 1.115 millioner kroner.

Resultatet er langt over forventningene i markedet.

Driftsinntektene gikk opp i 24.728 millioner kroner, mot 22.761 millioner året før. Driftsresultatet ble 2.111 millioner kroner, mot 1.429 millioner kroner i 2. kvartal 2010.

Resultat per aksje ble 0,69 kroner, mot 0,27 kroner i fjor.

– Vi er fortsatt optimistiske når det gjelder utsiktene for etterspørsel etter aluminium, men økt usikkerhet i det siste grunnet mer ustabile makroøkonomiske forhold og problemer knyttet til statsgjeld kan føre til større svingninger i etterspørselen i månedene som kommer, sier konsernsjef Svein Richard Brandtzæg i en kommentar til Hegnar.no .

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere