RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Et av verdens mest lukseriøse hotel, Burj Al Arab, kommer man ikke utenom når man er i Dubai. Den runde bygningen ytterst på piren er en nattklubb som heter 360° og er også verd et besøk på kveldstid.
Et av verdens mest lukseriøse hotel, Burj Al Arab, kommer man ikke utenom når man er i Dubai. Den runde bygningen ytterst på piren er en nattklubb som heter 360° og er også verd et besøk på kveldstid. (Morten Ø. Karlsen, Nettavisen.)

Kvinne tok ut Nordea-millioner

Sist oppdatert:
En norsk kvinne bosatt i Dubai innrømmer å ha tatt ut 40 millioner kroner i tidenes svindelsak.

NA24 avslørte i august det som kan bli Norges største svindelsak.

Som NA24 tidligere har skrevet kom en mann og en kvinne i juli i år inn i Nordea-filialen på Tveita i Oslo.

Der har kvinnen utgitt seg for å være den rike pensjonisten Randi Nilsen. Mannen er identifisert som Lars-Erik Martinsen (35), og han er siktet i saken. Kvinnen og kassereren i banken er også siktet, og sitter i varetekt.

Kvinne står frem
Nå står en kvinne bosatt i Dubai frem som personen som tok ut pengene fra to forskjellige banker i Dubai. Hun skal ha tatt ut 40 millioner kroner fra to forskjellige banker.

Kvinnen sier til VG at hun i lengre tid hadde kommet med en eiendomstransaksjon med Lars-Erik Martinsen. Det var i den forbindelse at hun tok ut pengene.

Etter at hun hadde tatt ut pengene møtte hun en angivelig norsk forretningsmann i resepsjonen Jameirah Beach Hotel, som ligger like ved den kjente seilformede bygningen Burj al- Arab.

Ny siktelse
Politiet utvider nå gruppen som har vært med på storsvindelen. Før helgen ble en 48 år gammel nordmann bosatt i Oslo, varetektsfengslet i forbindelse med etterforskningen av bedragerisaken som omtales som «Nordea-saken». Mannen er siktet for medvirkning til bedrageri. Med dette er hittil fire personer siktet i saken.

48-åringens fenglingsmøte gikk fredag for lukkede dører på Tinghuset i Oslo.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere