RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Logica Norge har utnevnt Bjørn Bergenheim til en nyopprettet stilling som partneransvarlig i selskapet.
Logica Norge har utnevnt Bjørn Bergenheim til en nyopprettet stilling som partneransvarlig i selskapet. Foto: Logica Norge

Logica Norge oppretter ny stilling

Har utnevnt Bjørn Bergenheim til partneransvarlig i selskapet.

Logica Norge styrker partnerapparatet og har utnevnt Bjørn Bergenheim til en nyopprettet stilling som partneransvarlig. Bergenheim tiltrer stillingen med umiddelbar virkning.

- Vi bygger i dag opp et solid partnerapparat for å styrke vår posisjon som leverandør til store og mellomstore bedrifter. Med sterke partnere står vi bedre rustet til å tilby hele verdikjeden, i tillegg til at kunden opplever mer effektive leveranser og lavere risiko. Tett samarbeid med sterke strategiske samarbeidspartnere er viktig for å lykkes i dagens marked. Vi er takknemlige for at Bjørn Bergenheim har takket ja til å lede denne viktige satsningen for Logica Norge, sier salgs- og markedsdirektør i Logica Norge Espen Bergby.

Bergenheim har hatt ulike stillinger i Logica, sist som Client Director. Han har 20 års erfaring fra IT-bransjen, både fra Oracle, IBM og Sun.

- Jeg ser frem til å styrke samarbeidet med utvalgte partnere for Logica Norge. Et viktig ledd i arbeidet er å utforme et partnernettverk som matcher vår egen produktmatrise. Dermed vil vi kunne ta ut synergier som også vil komme både kundene og partnerne våre til gode sier Bergenheim i meldingen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere