RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mer boring for Rocksource

Planlegger leteboring utenfor Afrika-kysten.

Rocksource AGC, et heleid datterselskap av Rocksource ASA, og Ophir Energy plc har sammen besluttet å bore en letebrønn utenfor kysten av Senegal og Guinea Bissau.

NA24 - din næringslivsavis

Brønnen, som er planlagt boret i tredje kvartal 2010, vil teste «Cheval North»-prospektet med estimerte 429 millioner fat oljeekvivalenter (107 millioner fat til Rocksource under gitte forutsetninger). Rocksource beregner funnsannsynligheten på dette prospektet til over 50 prosent.

- Jeg er svært fornøyd med å kunne annonsere at vi nå har valgt å påta oss en boreforpliktelse basert på de oppløftende resultatene fra vår elektromagnetiske undersøkelser (EM). Cheval North-prospektet er et svært verdifullt tilskudd til vår leteportefølje bestående av prospekter med moderat risiko og høyt potensial. Vi får nå muligheten til å teste et EM-positivt prospekt i verdensklasse med betydelig tilleggspotensial dersom den første brønnen blir en suksess, sier Trygve Pedersen, administrerende direktør i Rocksource.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere