NA24.no

Mot sterk åpning på Wall Street

Sist oppdatert:
De amerikanske aksjefuturene indikerer at Wall Street kommer til å åpne opp onsdag ettermiddag.

Teknologiaksjene er ventet å stige etter flere sterke kvartalsrapporter ble levert etter at Wall Street stengte handelen tirsdag kveld.

Dow Jones ligger an til å åpne uforandret, mens aksjene på den mer brede S&P 500-indeksen er ventet å starte dagen opp 0,09 prosent.

IBM og Yahoo!
Nasdaq-futuren peker opp 0,42 prosent godt hjulpet av sterke kvartalstall fra flere av de mest sentrale aksjene som er notert på Nasdaq-indeksen.

IT-kjempene IBM, Texas Instruments og Yahoo! overrasket markedet tirsdag kveld og kan vise til bedre resultater enn hva markedet hadde ventet. Dermed er det duket for en positiv start på børsdagen i USA.

Yahoo! leverte langt over forventningene i går kveld og er opp hele 6,23 prosent i førhandelen på Nasdaq. IBM leverte også i overkant av forventningene og stiger 1,23 prosent i førhandelen. Texas Instrument er ikke dårligere og stiger 3,08 prosent etter at de også overgikk analytikernes forventninger.

Coca-Cola
Meglergiganten JP Morgan Chase presenterte knallsterke tall i onsdag ettermiddag og stiger 0,82 prosent i førhandelen.

Coca-Cola kan også vise til et sterkt første kvartal, men markedet hadde likevel ventet noe bedre og aksjen er tilnærmet uforandret i forhold til tirsdagens sluttkurs.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere