RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: André Clark Utvik (NA24)

Norges mektigste på luksusmiddag

Sist oppdatert:
Etter en lang dag inntar næringslivstoppene fisk og skalldyr tilberedt av kokkelandslaget. Se hvem som fikk komme.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

«Kunnskapslandet Norge» var tittelen på dagens program, mens kvelden var satt av til gastronomiske Norge i regi av kokkelandslaget.

NA24 - din næringslivsavis

Finansbuffé
Med røkt ål med rødløkskompott, dielam, kreolske reker og reinsdyr fra Røros skulle det være duket for en flott aften med NHO.

- Vi har valgt råvarer fra Norge og småprodusenter i bygder, sier leder ved Kokkelandslaget er Svein Erik Renaa til NA24.

Han kommer fra Gastronomisk Institutt i Stavanger, og har jobbet i hele dag med å tilberede menyen til finansfolket.

- Vi ønsker også å vise hva vi kan av utsmykning av disse råvarene, og kveldens retter er helt i tråd med det landslaget står for, sier han.

Foretrekker torsk
Hydros Eivind Reiten var en liten tur innom på dagen, og møtte storfornøyd til middag tirsdags kveld.

- Jeg er mest glad i torsk selv, og gleder meg til å kose meg i kveld, sier Eivind Reiten til NA24.

Kokt torsk med tilbehør sto øverst på menyen til kokkelandslaget.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere