NA24.no

Foto: André Clark Utvik (NA24)

Norges mektigste på luksusmiddag

Sist oppdatert:
Etter en lang dag inntar næringslivstoppene fisk og skalldyr tilberedt av kokkelandslaget. Se hvem som fikk komme.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

«Kunnskapslandet Norge» var tittelen på dagens program, mens kvelden var satt av til gastronomiske Norge i regi av kokkelandslaget.

NA24 - din næringslivsavis

Finansbuffé
Med røkt ål med rødløkskompott, dielam, kreolske reker og reinsdyr fra Røros skulle det være duket for en flott aften med NHO.

- Vi har valgt råvarer fra Norge og småprodusenter i bygder, sier leder ved Kokkelandslaget er Svein Erik Renaa til NA24.

Han kommer fra Gastronomisk Institutt i Stavanger, og har jobbet i hele dag med å tilberede menyen til finansfolket.

- Vi ønsker også å vise hva vi kan av utsmykning av disse råvarene, og kveldens retter er helt i tråd med det landslaget står for, sier han.

Foretrekker torsk
Hydros Eivind Reiten var en liten tur innom på dagen, og møtte storfornøyd til middag tirsdags kveld.

- Jeg er mest glad i torsk selv, og gleder meg til å kose meg i kveld, sier Eivind Reiten til NA24.

Kokt torsk med tilbehør sto øverst på menyen til kokkelandslaget.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere