RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norsk eldrebølge i Thailand

Sist oppdatert:
Rolling Stones-generasjonen vil ha hoteller med Bamseklubb-fri sone.

(LXUS.no) De gamle vil ha feriesteder uten bleier, bamseklubber og barnebasseng. Nå bygger bransjen stilige barnefrie designhoteller med luksuspa og romantiske restauranter.

Den aldersgruppen som vokste mest i 2007 var den over 55 år, melder Dagens Næringsliv. De mellom 55 og 64 økte med 13,4 prosent og gruppen over 65 økte med hele 17,7 prosent.

- Fremtidens eldre blir sunnere, sprekere og rikere. Og de vil nyte livet. Det blir lite igjen på kistebunnen, sier informasjonssjef i Star Tour, Lena Petteson til Dagens Næringsliv.

LES OGSÅ: Slik leier du en luksusyacht

Nesten en fjerdedel av alle nordmenn som besøkte Thailand i fjor var over 55.

Dagens godt voksne kundegruppe krever mer enn godt voksne for 20 år siden. De var pionerene av ferieturistene og var med på å utvikle Kanariøyene. Nå er de klare for nye eventyr og de krever mye feriepengene. Dermed må turoperatørene jobbe hardt med produktutvikling for å stille sterkt i konkurransen.

- Vi er i ferd med å bygge to nye hoteller i Phuket for par. Det er hoteller med garantert bleiefri soner; superlekre med loungestemning og akvariefisk i taket. Vi er hele tiden på jakt etter nye perler og reisedestinasjoner, sier Peterson.

LES OGSÅ: Verdens beste flyplass-lounger

Skandinaviske turister tilbringer stadig lengre tid på reisemålene og bruker stadig mer penger. Man tar seg friheten til å skjemme seg bort med god mat og behagelige spaopphold.

LES OGSÅ: Bo i femstjerners telt

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere

Mest lest