RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norske firmaer knust av indiske it-selskaper

Indiske selskaper omfavnes av norsk næringsliv.

Indiske it-selskaper får toppkarakter av norske kunder som overlater til eksterne leverandører å drifte it-tjenestene, skriver Dagens Næringsliv.

En fersk undersøkelse fra PA Consulting og belgiske Whitelane Research, viser at både norske og nordiske kunder er mest fornøyd med de ndiske outsourcingselskapene.

Av de 11 selskapene de nordiske kundene er mest fornøyd med, er seks indiske. Totalt 27 selskaper er med i undersøkelsen, og norske Evry kommer helt nede på en 23. plass når det gjelder kundetilfredshet.

Et av selskapene som har overlatt deler av it-driften til en ekstern, indisk leverandør, er bilfraktrederiet Höegh Autoliners.

- Utfordringene vi hadde, er borte. Oppetiden er på nesten 99,98 prosent. Vi har redusert vår egen it-bemanning fra 30 til 15 personer. Vår leverandør er også proaktive med hensyn til å foreslå forbedringer, sier it-direktør Siri Rua i Höegh Autoliners til avisen.

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere