RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Christian Hoel (42) er ny salgsdirektør for Nortura Proff etter at Jørn-Gunnar Jacobsen i dag har sagt opp stillingen for å ta fatt på nye oppgaver.
Christian Hoel (42) er ny salgsdirektør for Nortura Proff etter at Jørn-Gunnar Jacobsen i dag har sagt opp stillingen for å ta fatt på nye oppgaver. Foto: Nortura Proff

Nortura-direktør sier opp

Christian Hoel tar over etter Jørn-Gunnar Jacobsen som har sagt opp stillingen.

Christian Hoel (42) er ny salgsdirektør for Nortura Proff etter at Jørn-Gunnar Jacobsen i dag har sagt opp stillingen for å ta fatt på nye oppgaver.

Nortura Proff omsetter for 1,8 mrd og selger til storhusholdning, hotell og restaurantmarkedet samt kiosk, bensin og servicestasjoner. Under Jacobsens ledelse har avdelingen utviklet seg til å bli en profesjonell og dynamisk salgsorganisasjon med gode relasjoner til en stor og variert kundegruppe.

- Det ligger ingen dramatikk i dette. Jeg skal ha pappapermisjon og kose meg med lille Magnus en stund. Men det er en kjent sak at jeg er en utålmodig og resultatorientert kar som ønsker å gyve løs på nye oppgaver hos en ny arbeidsgiver når tiden er moden for det, sier avtroppende salgsdirektør Jørn-Gunnar Jacobsen i en melding.

Christian Hoel er fra Oslo, er utdannet siviløkonom fra USA med hovedvekt innen markedsføring og ledelse. Hoel kommer fra stillingen som salgssjef servicehandel i Nortura Proff hvor han han har vært i tre år.

- Christian er markedsmann til fingerspissen med erfaring fra NetCom, Bates og TINE. Jeg er sikker på at vi har funnet rett mann til å videreføre den positive utviklingen som vi ser Nortura Proff er inne i, sier konserndirektør Torleif Bjella i meldingen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere