RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nutri Pharma i pluss

Farmasiselskapet opplever vekst i Russland, men at produktene deres tar fortsatt ikke helt av.

De konsoliderte driftsinntektene til farmasiselskapet endte på 26,7 millioner kroner, en oppgang fra 19 millioner kroner i samme kvartal i fjor.

NA24 – din næringslivsavis

Mellommåltidet Nutrilett fortsetter å gi Nutri Pharma stabile inntekter i Norge, og står for totalt 3,2 millioner kroner av det totale overskuddet. Det er datterselskapet MIG i Russland som innbringer mest inntekter.

Etter driftskostnader endte driftsresultat før avskrivninger (EBITDA) på 1,9 millioner kroner, opp 0,7 millioner fra samme kvartal i fjor. Resultatet før skatt er dermed på plussiden med 0,65 millioner kroner dette kvartalet der de andre kvartal i 2007 endte 0,83 millioner kroner i minus.

Det ordinære driftsresultatet havnet på 0,75 millioner kroner i årets andre kvartal mot et driftsunderskudd på 1,1 millioner kroner i tilsvarende kvartal i fjor.

Ledelsen i Nutri Pharma venter fortsatt vekst for produktet MIG i Russland, der nettlanseringen MIG X er deres siste skrik i det russiske markedet. Videre opplyser de om en nysignert distribusjonsavtale med Delpharmea Nutraceuticals for å entre det sentral- og østeuropeiske markedet.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere