RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: ANFO

Ny leder i ANFO

Sist oppdatert:
Drange tar over etter Wenche Jacobsen.

- Etter fire år som ansvarlig for ANFO sin seminarvirksomhet tar nå Jan Morten Drange over som administrerende direktør i ANFO. Tidligere direktør Wenche Jacobsen overlater roret til Drange og blir selv seminaransvarlig i foreningen,sier Anders Røed, styreleder i ANFO som forteller dette i en melding.

- Rollebyttet er helt udramatisk og er initiert av avtroppende administrerende direktør Wenche Jacobsen. Både Drange og Jacobsen ønsket nye utfordringer. Vi er derfor svært glade for å løse dette på en såpass elegant måte. Vi bevarer nødvendig kompetanse og tilfører samtidig ny kraft i det viktige arbeidet for norske annonsører. Jan Morten Drange har lykkes godt med å utvikle og markedstilpasse vårt kurstilbud. Hans kommersielle kraft er også noe vi ønsker å dra nytte av på andre områder i ANFO sier Drage i meldingen.

- Mitt og ANFOs mål er å fortsatt være en solid kompetanseaktør, bli enda mer synlig og proaktiv på viktige annonsørsaker og ikke minst sørge for at foreningen vokser i antall medlemmer. ANFO er en viktig organisasjon. som med en stemme representerer alle annonsører. Et medlemskap i ANFO bør være naturlig for enhver annonsør sier den nytilsatte administrerende direktøren i meldingen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere