Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: Scanpix

A-pressen får fotball på nett

Promotion med annonselenker

Derfor bør du også kjøpe direkte fra Kina

Oddsen med annonselenker

Denne 24-åringen vil bli toppscorer i Tippeligaen

Canal+ og A-pressen satser sammen om fansen.

Canal+ og A-pressen har inngått avtale som betyr at konsernets nettaviser skal levere fotball via web-TV. Allerede fra sesongstart i år vil et utvalg av A-pressens nettaviser tilby tjenesten.

Av norsk fotball omfatter avtalen Tippeligaen, Adeccoligaen, Toppserien, cupen og landskamper. Fra start tilbys fotballsendingene på web-TV i Bergensavisen, Romerikes Blad, Avisa Nordland, Ringerikes Blad, Nordlys, Telemarksavisa, Glåmdalen, Firda og Siste.no. De øvrige av A-pressens nettaviser vil lansere CSport's tilbud etter hvert. Avtalen mellom Canal+ og A-pressen er på fem år, er gyldig ut 2016 og gjelder for alle digitale plattformer.

– A-pressens nettaviser blir viktige partnere for oss når vi skal nå de lokale supporterne med vårt tilbud innen norsk fotball, sier Steinar Brændeland, landssjef for Canal+ i en pressemelding.

– Foruten norsk fotball tilbyr vi også internasjonal fotball i verdensklasse. Til sammen har vi 1.500 direktesendte fotballkamper på sendeplanen i løpet av 2012, forteller Brændeland i meldingen.

Avtalen med Canal+ gir samtidig A-pressens nettaviser anledning til å vise klipp fra kampene og vil gjøre fotballdekningen enda mer attraktiv.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

Styrker posisjoner
– Samarbeidet med Canal+ er spennende og bidrar til å styrke våre posisjoner. Samtidig høyner det ytterligere kvaliteten og bredden i våre nettavisers fotballtilbud, som fra før omfatter landets mest omfattende og beste livetjeneste. Med avtalen om levende bilder på nett befester vi vår rolle som til en tung aktør på sportsfronten, sier A-pressens konsernsjef Thor Gjermund Eriksen i pressemeldingen.

De stadige endringene i medievaner, der nettet er blitt en viktig tv-leverandør, gjør det helt naturlig for A-pressen å levere innhold også på dette området. Eriksen er meget godt fornøyd med at det skjer sammen med en så profesjonell og stor aktør som Canal+.

Stor interesse
– Fotballinteressen blant våre lesere er stor. Det har vi fått bekreftet, ikke minst gjennom populariteten til vår livetjeneste. Det er derfor helt naturlig at vi gir de fotball- og sportsinteresserte leserne våre et komplett tilbud når sesongen sparkes i gang, uttaler Thor Gjermund Eriksen i meldingen.

Foruten norsk fotball innebærer den inngåtte avtalen om web-TV at det er mulig å gi tilgang til mye internasjonal sport via A-pressens nettaviser. Det gjelder blant annet spanske La Liga, italiensk Serie A og seriefotball fra Nederland, USA, Argentina og Sverige samt engelske Carling Cup og den spanske cupen Copa del Rey. Dessuten tilbys det meste innen tennis – som ATP Masters 1000 og ATP 500, verdens beste basket – amerikanske NBA, svensk ishockey fra Eliteserien og UFC kampsport.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus