RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Montasje

Aylar kan slå Petter Northug

Sist oppdatert:
Begge deltar i Poker-NM i Riga

Det er duket for årets kjendisduell under Poker-NM i Riga neste uke. Aylar Lie deltar, på vegne av team Betsson, i Norgesmesterskapet i poker. Målet er å slå Petter Northug. I følge oddsene er det Aylar som vil gå triumferende ut av denne historiske duellen.

- Aylar er knepen favoritt mot Northug. Både Northug og Aylar er gode i poker, men Northug er muligens litt sliten etter en lang skisesong, så vi tror Aylar vil gå seirende ut av duellen, sier prosjektleder for NM i Betsson Norge, Paul Myklebust.

Fordi norsk lovgiving ikke tilater pokerturneringen i Norges går Norgesmesterskapet i poker av stabelen i Riga i Latvia neste uke. Torsdag 14.april er det duket for duell mellom Lie og Northug da begge skal spille i hovedturneringen som starter kl. 15.00.

Aylar har spilt poker i flere år, og ligger nå i hardtrening foran neste ukes turnering. Nettspillselskapet, Betsson, som har hatt en sterk vekst i antall registrerte kvinnelige pokerspillere de senere årene, sponser deltagelsen hennes i turneringen.

Hvem kommer lengst i Poker-NM Main Event:

Aylar Lie 1.77

Petter Northug 2.05

Sjekk utviklingen i oddsene her

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere