RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Administrerende direktør i Gambit Hill & Knowlton , Ole Tom Nomeland.
Administrerende direktør i Gambit Hill & Knowlton , Ole Tom Nomeland. Foto: Gambit Hill & Knowlton

Blogger til byrå

Ingeborg Volan ny rådgiver i Gambit H&K

Ingeborg Volan er ansatt i Gambit H&K som rådgiver i avdelingen for markedskommunikasjon. Hun er en av Norges mest brukte foredragsholdere om digital kommunikasjon og driver bloggen Socialmedianordic.com.

Ingeborg kommer nå fra stillingen som Research Manager i Isobar og har jobbet med rådgivning innen digital kommunikasjon og sosiale medier i flere år, sist i Isobar og før det i Sermo Consulting. Hun har bakgrunn som journalist fra Sandefjords Blad og Avisa Nordland samt jobbet med nettjournalistikk ved Institutt for Journalistikk.

- Jeg gleder meg veldig til å arbeide med nye utfordringer innen strategisk digital og sosial kommunikasjon. Gambit har en fantastisk bredde i kompetanse og kundeportefølje som det vil bli spennende å få bidra inn i. Og ikke minst har selskapet en uttalt målsetting om å bli enda sterkere innen offentlig kommunikasjon. Det ser jeg fram til å få være en del av, sier Ingeborg Volan i en melding.

- Vi har over tid bygget opp et solid miljø innen digital kommunikasjon og Ingeborgs erfaring vil gi en ytterligere forsterkning. Hun passer godt inn i vår kultur og filosofi om å være både brede og spisse, sier Philip Synnestvedt, leder for markedskommunikasjon i Gambit H&K i meldingen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere