RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bryter med Beckham

Sist oppdatert:
Etter ti år skiller Pepsi og fotballkjendisen lag.

Og AdvertisingAge stiller nå spørsmålet om David Beckhams reklamestjerne er i ferd med å brenne ut.

Sjekk ut NA24 Propagandas nye mediaguide

Cola-giganten tar farvel med LA Galaxy- og AC Milan-spilleren etter en skuffende og skaderammet sesong. Begge parter forsøker imidlertid å glatte over exiten, og hevder den var gjensidig.

Beckham signerte i 2007 en femårig avtale med den amerikanske fotballigaen som skal ha en totalramme på en kvart milliard dollar. Men rett etter at overgangen fra Real Madrid var i boks, brøt en av Beckhams største sponsorer, Gillette, med engelskmannen.

Les også: - Pepsi trenger en forfriskning

33-åringen har fortsatt globale avtaler med Adidas og Motorola, men den sistnevnte kontrakten går ut i juni. Og Motorola ville nylig ikke kommentere om de ønsker å fortsette med David Beckham.

- Jeg har kun gode minner fra mine ti år med Pepsi. I løpet av perioden har jeg spilt gladiator, cowboy og surfer, og jobbet med Beyoncé og Jennifer Lopez i tillegg til noen av de største fotballstjernene, sier Beckham i en uttalelse.

Verken 33-åringen eller Pepsi utelukker at de en gang i fremtiden kan komme til å samarbeide igjen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere