RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Effektiviser virksomheten din

Enkle grep kan gjøre stor forskjell.

NA24 Propaganda gir deg nå en Web-TV serie kalt «Strategisk HR: Økonomistyring og endringsledelse» i samarbeid med blant andre HR Norge, Mediaplanet og diverse bedrifter fra næringslivet.

Den nyeste videoen dreier seg om Lean, som rett og slett å tenke magert. Forbedringsfilosofien legger vekt på å fjerne det som ikke fører til verdiskaping og hele tiden strebe etter perfekte prosesser. Mange virksomheter i Norge har hatt stor suksess med dette.

I denne videoen forteller Roy Magnussen, fabrikksjef for OSO Hotwater, om hvordan de opplevde å se økonomisk vekst på bunnlinja til tross for finanskrise og manglende etterspørsel ved bruk av Lean.

I toppen kan du se den andre av syv episoder.

Hensikten med produksjonen er å vise norske bedriftsledere og mellomledere hvordan man, ved å ha ordnede, planlagte og strukturerte prosesser, kan stå bedre rustet for å møte utfordringer knyttet til prosedyrer, drift og effektivitet i organisasjonen.

Under kan du se den første episoden i serien:

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere