RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Fotograf:Pål Wilhelmsen Nisja (Mediehuset Nettavisen)

Er dette et pervertert gartneri?

Sist oppdatert:
DN kaster stein i glasshus.

I Dagens Næringslivs fredagsmagasin D2 er det en lang artikel om at bedrifter som har kontorlokaler i glasshus «sliter».

Avisen skriver dette om flere kontorbygg som er bygd inn i glass; «Er det et pervertert gartneri? Et rituelt gravsted? Et funklende minnesmerke for turbokapitalister?». I fleng trekkes PWC-bygget i Oslo, Telenor-bygget i Trondheim og Frammo Engineerings hovedkvarter i Bergen frem.

Disse byggene skal være dårlige fordi de gir et svært høyt energiforbruk. Dert meldes også om store temperasjonssvingninger og økt sykefravær i disse glasshusene. Et bilde og gjennomgang av DNs eget glasshus er imidlertid utelatt i reportasjen.

Derfor kan vi i NA24 Propaganda hjelpe til med dette. (sjekk over).

Omtalen av Dagens Næringslivs eget glasshus i Oslo utelates til en hale på slutten av artikelen: «For ordens skyld: Denne artikkelen ble skrevet i det nyreiste glassbygget Akerselva Atrium, som ble innviet i påsken.»

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere