RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Merete Haugli tiltrer som seniorrådgiver og assosiert partner i First House.
Merete Haugli tiltrer som seniorrådgiver og assosiert partner i First House. Foto: First House

First House med ny partner

Merete Haugli tiltrer som seniorrådgiver og assosiert partner.

Dette innebærer en styrking av både næringslivs- og finansmarkedskompetansen i selskapet melder First House i en pressemelding.

Merete Haugli er aktiv som styremedlem i en rekke selskaper og selvstendig næringsdrivende som coach og rådgiver. Hun sitter blant annet i styret i RS Platou Markets AS, CaM AS, Europa Infrastruktur AS, Floatel International Ltd, Acta Holding ASA, Comrod ASA. Haugli sitter også i styret for Global Infrastruktur og Fornybar Energi fondene i regi av First Securities og Swedbank. Hun sitter i valgkomiteen i Marine Harvest ASA, er varamedlem til Folketrygdfondet og sitter i styret i Høyres Kvinneforum. Hun har vært direktør for Private Banking i SEB Privatbanken og vært leder for Oslo-kontoret til Formuesforvaltning.

- Jeg er både stolt og glad for at Merete Haugli har valgt First House. Hun har en svært verdifull kompetasen og erfaring, sier Per Høiby, administrernde direktør i First House i meldingen.

Merete Haugli var politiinspektør/seksjonssjef for organisert økonomisk kriminalitet i Oslo Politidistrikt fra 2002 til 2005. Haugli har bred erfaring fra det norske finansmarkedet, blant annet som aksjemegler, obligasjonsmegler og forvalter. I perioden 1996 til 2001 var hun partner i First Securities og ansvarlig for å bygge opp forvaltningsvirksomheten. Fra 1991 til 1996 arbeidet hun som investeringsdirektør for Alfred Berg Fondsforvaltning og forvaltningsselskapet Optimum, som ble kjøpt opp av Alfred Berg i 1995.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere