RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Faksimile Fox

Henges ut som hore - tar Google til retten

Sist oppdatert:
Tidligere Armani-modell henges ut som prostituert på nett.

Den tidligere kanadiske Armani-modellen og forsidepiken fra Vogue, Liskula Cohen, tar Google til retten for å få stoppet en nettbølle. En blogger på Blogger.com, som er eid av Google, omtaler henne som både ludder og hore, ifølge Daily News.

Sjekk ut NA24 Propagandas nye medieguide

- Jeg vil si at førsteplassen som det største ludderet i New York City går til Liskula Gentile Cohen, skriver bloggeren.

Angrepene mot den tidligere Armani-modellen er publisert i «Skanks In NYC blogg» på Blogger.com.

Gentile Cohen vil nå tvinge søkemotoren Google til å avsløre identiteten på den anonyme bloggeren og tar ut søksmål for ærekrenkelse.

- Jeg ble sjokket og flau når jeg fikk se bildetekstene og kommentarene som beskrev meg som en skitten, ekkel, dårlig hore, kommenterer den 36 år gamle kvinnen i dokumentene som er levert retten.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

- Jeg er høy, blond og har jobbet som modell i mange år og folk blir misunnelig, sier hun i en kommentar til Daily News.

I mellomtiden har hun fått masse mediedekning og søk etter Liskula Cohen, og bloggen har ironisk nok hatt rakettvekst i søkestatistikken til Google.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Få næringslivsnyheter direkte på mobilen: Send NA24 START til 1930 (tjenesten koster kr. 4,- per melding).

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere