RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Hege Mauroy,Daglig leder i Sponsor- og Eventforeningen.
Hege Mauroy,Daglig leder i Sponsor- og Eventforeningen. Foto: Sponsor- og Eventforeningen

Hvem blir årets sponsor ?

Sist oppdatert:
Nominasjonene er klare.

Juryen for SPOT 2012 har nominasjonene til kategoriene «Årets Sponsor» og «Årets Kampanje» klare. Både SpareBank 1 og DNB er nominerte i begge kategorier.

I kategorien «Årets Sponsor» er følgende nominerte: SpareBank 1, DNB, Gjensidige, VG og Hafslund.

- Fem meget sterke nominerte som vet hva de holder på med. De har klare målsettinger – og en rød tråd i det de foretar seg. Høy kvalitet, sier daglig leder i Sponsor- og Eventforeningen Hege Mauroy i en melding.

Selve utdelingen vil gå av stabelen onsdag 1. februar på Grilleriet i Oslo. Der vil følgende priser bli utdelt: «Årets Sponsorobjekt», «Årets Sponsor», «Årets Event», «Årets Kampanje», og «Årets SPOT».

I kategorien «Årets Kampanje» er følgende fem nominerte: SpareBank 1 og Kitchen for sin kampanje om lokal forankring, IKEA/WWF/Trigger for Earth Hour, Kreftforeningen/Foreningen for brystkreftopererte – for Rosa sløyfe, DNB for bank fra A til Å og Statoil/Gambit for Teach First.

- Det er jevnt i toppen i «Årets Kampanje». Også her finner vi en stor bredde, noe som karakteriserer både event og sponsing som kommunikasjonskanaler, sier juryleder Karen Onsager- i SPOT 2012 i meldingen.

Juryen til SPOT kommer med flere nominasjoner om kort tid.

- Om få strakser er også nominasjonene for kategoriene «Årets Event» og «Årets Sponsorobjekt» klare, forteller Onsager i meldingen.

I juryen sitter følgende personer: Karen Onsager/konserndirektør Kommunikasjon og samfunnsansvar i Hafslund, Morten Paus/daglig leder i Komon-Stageway, Øistein Mjærum/kommunikasjons- og markedsdirektør i Røde Kors, Thomas Tveteraas Helgø/rektor ved Emergence School of Leadership, Linnéa Svensson/prosjektleder Eyeworks Dinamo og Rune Gutteberg Hansen/kommunikasjonssjef i Statnett.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere