RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Lene Finstad (41) er ansatt som konserndirektør marked i Edda Media.
Lene Finstad (41) er ansatt som konserndirektør marked i Edda Media. Foto: Nils Skumsvoll

Ny Edda-sjef

Lene Finstad (41) er ansatt som konserndirektør marked i Edda Media.

Hun vil ha det overordnede ansvaret for reklamemarkedet i Edda-konsernet og tiltrer stillingen 8. august.

- Edda Media står overfor mange spennende utfordringer og muligheter i et reklamemarked i sterk endring. Ansettelsen markerer vårt ønske om å satse offensivt i markedet, sier konsernsjef Karl Gunnar Opdal i en melding.

Lene Finstad har levert sterke resultater i bransjer med hurtig endringstakt. Hun har lang ledererfaring blant annet som markedsdirektør i både Canon Norge og Gresvig/Voice Norge de siste 10 år. Hun har jobbet med konsept- og forretningsutvikling, ledelse, organisasjons¬utvikling og merkeledelse. Hun har en MBA i Executive Brand Management fra Norges Handelshøyskole, i tillegg til markedsutdanning fra både NMH, Leeds Business School og City University Business School of London.

- Edda Media omsetter for 1,1 milliard kroner i det norske reklamemarkedet. Vår ambisjon er å vokse og vinne markedsandeler gjennom innovasjon og resultatorientering. Lene Finstad har ledererfaring og kompetanse som vil bidra til vår videre utvikling, sier Opdal.

- Mediebransjen er i omstilling. Jeg ser fram til å kunne bidra til videre utvikling og vekst ved sterkere utnyttelse av mulighetene i det nye mediemarkedet. Edda har meget solide lokale posisjoner og har store verdier å tilby annonsørene. I tillegg har Edda Media sterke salgs- og markedsorganisasjoner, både nasjonalt og lokalt, med stor innovasjonsevne og -vilje. Dette er et godt utgangspunkt for en videre positiv utvikling. Selv om jeg ikke har jobbet i media tidligere, tror jeg min bakgrunn og sterke motivasjon vil bidra til ytterligere vekst i organisasjonen, avslutter Lene Finstad i meldingen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere