RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
John Kvadsheim blir ansvarlig for A-pressen Vekst.
John Kvadsheim blir ansvarlig for A-pressen Vekst. Foto: A-pressen

Nytt A-pressenselskap

Sist oppdatert:
Konsernet med offensiv satsning på digitale vekstmuligheter- etablerer A-pressen Vekst.

I forbindelse med integrasjonen mellom A-pressen og Edda Media er det besluttet å opprette en egen enhet for investering og forvaltning av digitale vekstmuligheter - A-pressen Vekst.

Ansvarlig for A-pressen Vekst vil være John Kvadsheim (57). Som leder av A-pressen Vekst vil Kvadsheim rapportere til konserndirektør for økonomi og finans i A-pressen, Glenn Veiby, heter det i en pressemelding.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

Mediehuset Nettavisen skal videreutvikles
A-pressen Vekst vil allerede fra etableringen forvalte en betydelig portefølje av posisjoner fra både Edda Media og A-pressen. Blant de eksisterende posisjonene som skal videreutvikles er Mediehuset Nettavisen, Mediehuset TEK, Sportmedia, Opoint, HR North, med flere.

- Etableringen av A-pressen Vekst er en offensiv satsning for å utvikle det nye konsernets posisjoner innenfor spennende vekstområder. I tillegg vil etableringen sørge for at A-pressen aktivt kan delta i innovasjon og utvikling som foregår i det skandinaviske mediemarkedet. Dette er et vesentlig grep for å sikre A-pressen verdifulle muligheter i den digitale transformasjonen, uttaler Glenn Veiby, i meldingen.

Ansvar for papir
John Kvadsheim kommer fra stillingen som konserndirektør med ansvar for trykk og distribusjon i A-pressen. I tillegg til ansvaret for A-pressen Vekst vil Kvadsheim også være ansvarlig for A-pressens trykkerivirksomhet i Russland.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere