RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rappet Ravi fra TV 2

Sist oppdatert:
TV 2-flaggskip i strupen på Fredrik Skavlans «Først & sist».

Ravi, eller Ivar Chr. Johansen som han egentlig heter, er i disse dager aktuell med NRK-programmet «Landeplage». Han skulle egentlig vært gjest på TV 2s «Senkveld», men dukket også opp i «Først og Sist».

NA24 - din næringslivsavis

Først sent torsdag kveld fikk produsenten av «Senkveld» vite at deres Ravi-intervjuet slett ikke var så ekslusivt som de hadde trodd.

– «Senkveld» sendes etter «Først og Sist», og vi hadde ikke noe annet valg enn å ta Ravi av programmet. Det er helt umulig for oss å sende et intervju med samme artist som på «Først og Sist», i hvert fall når temaet også er helt identisk, sier daglig leder Trond Kvernstrøm i Monster AS til Dagsavisen.

Risikerer en kvart million
For å redde sendingen måtte «Senkveld» gå i studio på nytt. Dagsavisen får opplyst at det ekstraordinære opptaket kostet et sted mellom 150.000 og 200.000 kroner. TV 2 og Monster AS krever nå at NRK tar regningen og statskanalen kan trolig vente seg et krav om å betale opp mot 250.000 kroner, tort og svie inkludert.

NA24 Propaganda - landets største medienettsted

Avviser kravet
Fungerende markeds- og kommunikasjonssjef i NRK, Eva Berg sier hun ikke kjenner til at NRK har gjort en avtale med «Senkveld» om et eksklusivt intervju med Ravi.

– Det ville jo vært helt ulogisk. Det er soleklart at NRK har førsteretten til å promotere sine egne programmer. Å betale for Monsters kostnader er ikke en aktuell problemstilling. I så fall må Monster ta dette opp med oss, skriftlig eller på annen måte, sier Berg til Dagsavisen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere