RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
OSLO 20090321: Vålerengas Martin Andresen i luftig spark mot Aalesunds Fredrik Carlsen under eliteseriekampen i fotball mellom Vålerenga (VIF) og Aalesund (AaFK) på Ullevaal Stadion lørdag ettermiddag. Kampen endte 1-1. Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX .
OSLO 20090321: Vålerengas Martin Andresen i luftig spark mot Aalesunds Fredrik Carlsen under eliteseriekampen i fotball mellom Vålerenga (VIF) og Aalesund (AaFK) på Ullevaal Stadion lørdag ettermiddag. Kampen endte 1-1. Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX . Foto: Håkon Mosvold Larsen (Scanpix)

TV 2 vil stoppe fotballavis

Sist oppdatert:
I navnekrangel.

Mener «Fotballextra» er for likt deres egen magasinsending «FotballXtra».

Den ene bokstaven har ført til at TV 2s advokater har bedt Tips, som skal gi ut den nye fotballavisen, om å stanse utgivelsen og overføre domenenavnet til TV 2, skriver VG Nett.

Tips har imidlertid ingen planer om å komme TV 2 i møte.

- Vi trykker nå i ettermiddag og sender avisen ut til de 1.000 som har sagt ja til abonnement gjennom våre egenannonser. I tillegg skal vi dele ut vår nye avis på eliteseriekamper i løpet av helgen, sa daglig leder i Tips, Finn Løvås til VG Nett torsdag ettermiddag.

TV 2s advokat Theo Jordal mener sakens kjerne er om Tips går for nær når man lanserer en redaksjonell utgivelse med navnet Fotballextra.

- FotballXtra er et produkt TV 2 har publisert og markedsført i over ti år, og det er en løpende tittel som fremdeles er i drift. På samme måte har vi ervervet oss og registrert rettighetene til domenenavnet fotballxtra.no, sier Jordahl til VG Nett.

.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere