RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Prøv Office 2007 på nett

Sist oppdatert:
Nå har Microsoft gjort det enda enklere for deg å prøve ut nye Microsoft Office 2007.

I flere uker har Office 2007 vært klar for nedlasting fra internett i en prøveversjon, og det har vært en enorm pågang. Så langt har pakken blitt lastet ned over 2,5 millioner ganger.

Prøv Office rett i nettleseren
Nå gjør Microsoft det enda enklere å prøve ut det nye brukergrensesnittet på nye Office 2007. Du kan nå nemlig prøve ut de nye programmene rett i nettleseren ved å gå til denne nettsiden hos Microsoft.

Der må du logge deg på med din Passport-konto, og så kan du prøvekjøre alle de nye programmene.

- 2007 Microsoft Office system inneholder et helt nytt brukergrensesnitt og et sett av løsninger som er utviklet for å øke produktiviteten og forenkle arbeidsdagen til brukerne. En nettbasert testmulighet gir enda flere sjansen til å oppleve en mer produktiv og enklere måte å jobbe på, sier Gustav Line, Direktør for Information Worker i Microsoft Norge i en pressemelding.

Køproblemer
Da TV 2 Nettavisen forsøkte denne tjenesten, fikk vi beskjed om at det var stor pågang og vi ble satt i en kø som nummer tre, og det skulle være omtrent tre minutters ventetid. Fem minutter senere var vi nummer 79 i køen og måtte regne med 59 minutters ventetid.

Det kan derfor muligens være fornuftig å prøve ut tjenesten noe senere i kveld.

Les flere IT-saker på våre IT-sider.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere