RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Satser i Sverige: Bent Myrdahl, administrerende direktør for Q-Meieriene.
Satser i Sverige: Bent Myrdahl, administrerende direktør for Q-Meieriene. Foto: Q-Meieriene

Q-Meieriene satser i sverige

Starter med eksport av norsk nytenkning.

Kavli Sverige bringer det lille meieriets nytenkning over landegrensene, og lanserer nå Q SKYR.

- Vi er godt fornøyd med hvordan norske forbrukere har tatt imot Q SKYR siden vi introduserte produktet for to år siden. Nå håper vi på samme reaksjon hos svenskene, sier Bent Myrdahl, administrerende direktør for Q-Meieriene i en melding.

Når nå Q SKYR eksporteres til Sverige, blir det et produkt fremstilt av et norsk meieri, laget av melk fra norske kyr. 500 kuer står nå klare til å melke utelukkende for eksport av Q SKYR til Sverige.

Eksport av norsk nytenkning
- Det å utfordre det etablerte med nye og smarte produkter har helt fra dag én vært grunnverdien i Q-Meierienes virksomhet. Vi vil aldri slutte å kjempe for at norske forbrukere skal få flere og bedre alternativer i meierihyllene. Samtidig synes vi at også svenskene skal få nyte godt av Q SKYR, som har vært en stor suksess i Norge, sier Myrdahl i meldingen.

Siden Q-Meieriene introduserte Q SKYR for nordmenn for to år siden, har mellommåltidet rukket å bli en favoritt. I dag står det proteinrike sunnhetsproduktet for nesten 40 prosent av omsetningen i det totale lettyoghurtmarkedet i Norge. Og salget bare fortsetter å øke.

Helsebevisste svensker
Myrdahl er overbevist om at svenskene kommer til å ta godt i mot det sunne mellommåltidet.

- Vi tror Q SKYR kan treffe en nerve hos det svenske folket. De er helsebevisste og ofte mer kontinentale enn oss nordmenn. Vi håper at dette skal bli en internasjonal suksess, sier Myrdahl i meldingen.

Sist uke lanserte Q-Meieriene også en helt ny variant av mellommåltidet, Q SKYR drikke.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere