RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Røkke får ny dame

Sist oppdatert:
Trine Sæther Romuld er Kjell Inge Røkkes nye direktør i Aker-ledelsen.

Trine Sæther Romuld er ansatt som ny konserndirektør i Aker ASA, skriver selskapet i en børsmelding. Hun tiltrer allerede 12. januar og vil inngå i konsernets ledergruppe som dermed utvides med en person.

Følg markedet tettest på NA24 iMarkedet

Romuld kommer fra stillingen som finansdirektør (CFO) i Akers heleide datterselskap Aker Drilling, men har før det bred erfaring fra både Marine Harvest, Goodtech og revisorbakgrunn fra Ernst & Young / Arthur Andersen & Co.

- Jeg er svært tilfreds med å få Trine Sæther Romuld med på laget i Akers konsernledelse, sier Øyvind Eriksen som selv er nytilsatt konsernsjef i Aker ASA fra nyttår.

- Med utvidelsen av konsernledelsen har jeg ønsket å styrke vår oppfølging av Akers mange operative virksomheter. Trine vil være sentral i arbeidet med risiko- og finansstyring samt likviditetsoppfølging i datterselskapene i tett samarbeid med Akers administrasjon og ledelsen i det enkelte Aker-selskap, sier Eriksen.

Meld deg på NA24s nyhetsbrev

Har du et næringslivstips - kontakt NA24

Få næringslivsnyheter direkte på mobilen: Send NA24 START til 1930 (tjenesten koster kr. 4,- per melding).

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere