RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Røkke-kompis drar millioner

Sist oppdatert:
Nå det regner på presten drypper det på klokkeren.

Like før jul i 2005 etablert Kjell Inge Røkkes nære medarbeider Olav Revhaug sitt eget investeringsselskap Laffen Holding.

NA24 - din næringslivsavis

Det kjøpte seg inn i Røkkes private eierselskap TRG Holding med 46.667 aksjer. Selv om det utgjør kun 0,09 prosent av Røkkes pengebinge, ga det hele 12,6 millioner kroner i fjor. Ifølge regnskapet fikk Laffen 4,8 millioner i 2006.

430.000 kroner bokføres også som renteinntekter til selskapet. Alle pengene føres til den frie egenkapitalen som viser nesten 18 millioner kroner. Revhaug har ikke gjeld.

Aktiv mann
Selskapet investerte avkastningen i eiendom, og bokfører i balansen fem millioner kroner i fjor. Dette under posten varige driftsmidler.

Revhaug er en aktiv mann i Røkke-sfæren. I TRG holding, The Resource Group TRG og i TRG Eco Harvesting er han daglig leder og sitter i styret.

Han er styremedlem i Røkkes tidligere krabbe-selskap CS Krabbe, styreleder i aksjeselskapet Kværner, og et firetalls flere verv. Revhaug har ikke vært tilgjengelig for å kommentere saken.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere