RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rocksource bekrefter borebom

Kursen faller kraftig etter bekreftelse av tørr letebrønn.

Rocksource-aksjen ble pauset før åpning av handelen på Oslo Børs mandag morgen etter ubekreftede meldinger fra indiske nyhetskilder om at det ikke var funnet olje og gass i en letebrønn i indisk farvann hvor Rocksource er medeier.

NA24 - din næringslivsavis

I en melding ved 11-tiden bekrefter Rocksource nå at det ikke ble funnet bevegelige hydrokarboner i den første brønnen som er boret på blokken CY-DWN-2001/1.

Det er det halvstatlige oljeselskapet ONGC som er oepratør for blokken med en eierandel på 45 prosent. Totalt er det planlagt tre letebrønner i blokken, hvor Rocksource har en eierandel på 10 prosent, så snart indiske oljemyndigheter har godkjent eiendelsovertagelsen.

Rocksource understreker i meldingen at letebrønnen ikke ble boret med en lokalisering som ville testet prospektet Rocksource som har blitt avdekket med elektromagnetiske undersøkelser av havbunnen. De mener derfor prospektiviteten er inntakt i forhold til de elektromagnetiske funnene som selskapet meldte 31. oktober.

Aksjen faller etter at børspausen ble opphevet ved 11.18-tiden mandag, og var etter noen minutter ned 9 prosent.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere