RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rocksource opprettholder målsetning

Rocksource gir ikke opp målet om mer enn doble produksjonen.

Oljeselskapet Rocksource ASA økte produksjonen marginalt fra november til desember i fjor og har fortsatt mer enn en dobling igjen for å nå målet for 2010. De opprettholder imidlertid målsetning om 5.000 fat per dag i løpet av 2010, ifølge en pressemelding.

NA24 - din næringslivsavis

Produksjonen fra selskapets felt i Texas endte på 2.302 fat per dag i desember, opp fra 2.260 fat i snitt i november.

Rocksource melder samtidig at de nå har ferdigboret en ny brønn som viser indikasjoner på hydrokarboner i flere soner. Det er satt casing i brønnen som skal testes om kort tid. Det er videre iverksatt boring av ytterligere en letebrønn. Riggen vil deretter bli flyttet til Drews Landing for boring av en siste produksjonsbrønn i det pågående boreprogrammet.

- Vi forventer at bore- og anleggskostnadene vil falle de kommende månedene, og dette kan motvirke noe av prisreduksjonene i markedet. Rocksource vil søke å fase inn ny utvikling gjennom året for å maksimere lønnsomheten og kontantstrømmen, sier adm. direktør Jacob Sannes i Rocksource US i en komemntar.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere