RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sevan Voyageur fortsetter

Sevan Marine stopper ikke forberedelsene på Shelley-feltet tross operatørens problemer.

Det går frem av en oppdatering fra riggselskapet Sevan Marine i kjølvannet av at operatøren for Shelley-feltet på britisk sokkel i går ble satt under administrasjon.

NA24 - din næringslivsavis

Det er oljeselskapet Oilexco Incs datterselskap Oilesco North Sea Ltd som i går ble satt under administrasjon. Sevan opplyser at de har inngått en avtale med administratorene for å få betalt under den perioden Oilexco er under administrasjon.

På bakgrunn av dette vil Sevan fortsette arbeidene med å klargjøre produksjonsskipet FPSO Seavn Voyageur for produksjon av olje fra Shelley-feltet.

I en egen melding opplyser Oilexco at styret i Oilexco North Sea nå er tatt over av fire administratorer fra Ernst & Young og at virksomheten vil bli opprettholdt. Videre planlegger administratorene å hyre inn investeringsbanken Morgan Stanley i forbindelse med et salg av Oilexcos eierandeler på britisk sokkel.

Det var i rett før jul at Oilexco meldt om problemene med å finansiere virksomheten på britisk sokkel. Nyttårsaften meldt Oilexco at de hadde gått til det britisk rettsvesenet for å be om at datterselskapet ble satt under administrasjon på grunn av insolvens.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere