RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Junge, Heiko (SCANPIX)

Skifter ut finansdirektøren

Sist oppdatert:
Norwegian Property-sjefen vil ha en ny ledergruppe.

I forbindelse med at Olav Line, som tiltrer som ny adm. direktør i Norwegian Property den 1. januar 2010, ønsker å sette sammen en ny ledergruppe i selskapet, har fungerende adm. direktør og finansdirektør Mari Thjømøe ønsket å fratre sin stilling i selskapet.

Det opplyser selskapet i en melding.

Mari Thjømøe tiltrådte som finansdirektør i Norwegian Property i januar 2009, og hun har fungert som selskapets adm. direktør i de tre siste månedene. Styreleder Tormod Hermansen har akseptert Thjømøes ønske om å fratre med virkning fra og med 31. desember 2009, heter det i meldingen.

- Thjømøe har stått i spissen for et omfattende arbeid med refinansiering og styrking av selskapet finansielt, et arbeid som har vært en vesentlig faktor i selskapets økte børskurs i 2009. Driften i selskapet er nå god, og vi takker henne for meget god innsats og ønsker henne lykke til videre, skriver Hermansen i meldingen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere