RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solstadkontrakt i Australia

Et datterselskap til Solstad Offshore har sikret seg en offshorekontrakt på over 500 mill i Australia.

NorCE Offshore, et heleid datterselskap av Nor Offshore Ltd i Singapore, hvor Solstad Offshore ASA har en eierandel på 50 prosent, har inngått en femårskontrakt med Woodside Energy Ltd for støtte av Woodsides IMR operasjoner i Australia.

NA24 - din næringslivsavis.

Kontrakten innebærer også to årlige opsjoner, ifølge en børsmelding.

Arbeidet vil bli utført i samarbeid med i-Tech 7 som er en del av Subsea 7-gruppen. Verdien av kontrakten for Nor Offshore er på ca. 122 millioner australske dollar, vel 585 millioner norske kroner.

NorCE vil bistå med å operere skipet, samt støtte i forbindelse med IMR og undervannsinstallasjoner. i-Tech 7 vil ha ansvaret for selve ROV-operasjonene, i tillegg til ingeniørtjenester under vann. Prosjektet vil bli ledet fra et felles kontor i Perth, Australia.

Offshorearbeidet vil bli gjennomført ved hjelp av CSV `Nor Vision`. Skipet, som er under bygging i Singapore, vil bli utrustet for oppdraget under ferdigstillelsen og forventes overlevert fra verftet tidlig i 2009.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere