NA24.no


DROPPER BACON: Petter Stordalens hoteller skal ikke lenger servere bacon og pølser til frokost. Her sammen med kona Gunhild Stordalen på EAT-konferansen i Stockholm tidligere i år.
DROPPER BACON: Petter Stordalens hoteller skal ikke lenger servere bacon og pølser til frokost. Her sammen med kona Gunhild Stordalen på EAT-konferansen i Stockholm tidligere i år. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

Stordalen-hoteller dropper bacon og pølser

Sist oppdatert:
Petter Stordalens Comfort-hoteller bytter ut bacon og pølse med en frokostmeny utviklet blant annet i samarbeid med Gunhild Stordalens EAT.

Ønsker du den tradisjonelle egg og bacon-frokosten når du bor på hotell, bør du ikke lenger velge Stordalens Comfort-hoteller. Der serveres det nå mer plantebasert mat til frokost.

– Dette er et nytt frokostkonsept for Comfort-hotellene våre, sier Petter Stordalen til Hegnar.no.

– Comfort er et ungdommelig og nytenkende konsept som ønsker å tilpasse seg nye trender og forventninger til morgendagens kunder. Der tenker vi at gjestene vil sette stor pris på en sunn og god start på dagen med nye råvarer og nye løsninger, fortsetter han.

I Umeå i Sverige har hotellet Winn implementert de nye retningslinjene fra Comfort. Både bacon og pølser er borte fra menyen. I tillegg har de redusert tilbudet av frokostblandinger og ost.

Reaksjonene fra hotellgjestene har ikke latt vente på seg, og det er ikke alle som applauderer forandringen, skriver den svenske avisen Affärsliv24.

– Det er blandede reaksjoner. Noen blir opprørte og noen har forståelse, sier Ebba Kohl på restaurant Plectrum, som står for frokostserveringen på Winn. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere