RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stortap på mediekonkurs

Øystein Tvenge tapte 25 millioner på konkursen i Network MediaGroup.

Lille julaften måtte Øystein Tvenge gå til skifteretten etter massive pengekrav mot Network MediaGroup (NMG).

NA24 – din næringslivsavis

- Det kom inn en masse krav. Selskapet hadde ikke penger til å føre rettssaker, og det var heller ikke aktuelt å ta pengene fra min lomme. Dermed hadde jeg ikke noe valg annet enn å slå selskapet konkurs, sier Tvenge til Finansavisen.

NMG skulle bli et børsnotert medieselskap, med blant annet callsenterselskap, fagpresseselskap, magasinselskap og skjermreklameselskap. I tur og orden har selskapene gått konkurs, mens skjermselskapet ble solgt til Sveits. Lille julaften gikk altså morselskapet konk.

- Jeg har tapt mellom 20 til 25 millioner på selskapet, sier Tvenge til avisen. Totalt har investorer som Arne Blystad, Robert Kieth, Tommas Fussel og brødrene Rune og Audar Sundvall sammen med Tvenge tapt samlet rundt 70 millioner kroner på NMG-konkursen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere