RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Styreleder trekker seg

Sist oppdatert:
Kim Wahl ønsker ikke gjenvalg som styreleder i Norske Skog.

Valgkomitéen i Norske Skog har fått beskjed om at Kim Wahl ikke tar gjenvalg som styreleder i selskapet.

NA24 - din næringslivsavis

Det opplyser selskapet i en børsmelding. Wahl har sittet i vervet siden april 2007, og blir sittende frem til et nytt styre er valgt av bedriftsforsamlingen etter den ordinære generalforsamlingen 23. april.

- Jeg har hatt to spennende og lærerike år som styreleder i Norske Skog. Vi har gjennomført omfattende omstillinger og store kostnadsreduksjoner. Selskapets finansielle posisjon er forbedret gjennom betydelig gjeldsreduksjon og Norske Skog er langt bedre rustet for fremtiden. Min beslutning om ikke å ta gjenvalg er utelukkende begrunnet med behovet for å bruke mer tid på mine andre engasjementer, sier Kim Wahl.

Nå skal Tom Ruud leder og de øvrige medlemmene i valgkomiteen, Otto Søberg, Ole H. Bakke og Henrik A. Christensen. i gang med å finne kandidater til styret og bedriftsforsamlingen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere