RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Foto (Politiet)

Svindelmillionene sunket i jorden

Sist oppdatert:
Nordea-svindleren begjæres for ytterligere fire uker i varetekt.

Etter at NA24 første gang avslørte den utrolige Nordea-svindelen, har politiet jobbet på spreng for å få fatt i 60 millioner kroner som er borte.

Totalt forsøkte hovedmannen, kristiansunderen Lars-Erik Martinsen å overføre 89 millioner kroner fra Nordea-kontoen til en av Norges rikeste kvinner, Randi Nilsen.

Ifølge politiinspektør Gro Smogeli har ennå ikke pengene kommet til rette. Politiet har blant annet søkt etter pengene i Dubai, men så langt uten resultater. Dermed kan det bli vanskelig å finne millionsummen i en av norgeshistoriens største svindelsaker.

Går for fire nye uker
Onsdag fremstilles Lars-Erik Martinsen for varetektsfengsling i Oslo Tingrett. Smogeli sier til NA24 at politiet ønsker at Martinsen får fire nye uker i varetekt.

- Er det noen nye siktede i saken?

-Det er ingen radikale endringer, sier Smogeli til NA24.

Martinsen skal heller ikke ha kommet med nye innrømmelser i saken.

Utrolig svindel
Som NA24 avslørte for under fire uker siden skal en mann og en kvinne i juli ha kommet til en Nordea-filial på Tveita i Oslo. Der utga kvinnen seg for å være Randi Nilsen. Mannen er altså 35 år gamle Lars-Erik Martinsen.

Begge er siktet i saken, sammen med kassereren ved Nordea-filialen på Tveita.

Advokat Steinar Glimsholt har konsekvent nektet å kommentere noe rundt forholdene til saken til sin klient Lars-Erik Martinsen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere