RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: SCANPIX

Taper pantepenger

Den lille panteautomatprodusenten Repant fortsetter å tape penger.

Repant sliter med inntjeningen, men lover at fremtiden er lysere. Det kommer frem i selskapets kvartalsrapport mandag.

NA24 - din næringslivsavis

Omsetningen i kvartalet var på 36,8 millioner kroner, mot 2,3 millioner kroner i samme kvartal i fjor. Driftsresultatet før avskrivninger (EBITDA) var på minus 13,4 millioner kroner, mot minus 5,4 millioner kroner i samme kvartal året før.

- Repant er fremdeles i en kraftig vekstfase. Hovedfokus i andre kvartal har vært å ferdiggjøre produktet Global og starte opp produksjon for å levere de store ordrene som er kommet inn fra Tyskland. Ytterligere ordrer på tilsammen 500 maskiner er også mottatt i andre kvartal, skriver selskapet i en melding.

Staben i Repant er forsterket med ny administrerende direktør og ny finansdirektør. Tidligere administrerende direktør, Per Kverneland, er gått over i stillingen som arbeidende styreformann med spesielt fokus på internasjonalt salg. Selskapet gikk ut av kvartalet med en ordrereserve på totalt 1900 maskiner.

- Selskapet vil oppleve markant bedring i likviditeten i fjerde kvartal, heter det i meldingen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere