RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tjener 300 mill. på Idol

Sist oppdatert:
Ryan Seacrest blir tidenes best betalte reality-vert. Tredobler lønnen før neste sesong av American Idol.

Den amerikanske programlederen Ryan Seacrest kan sies å ha landet vellykkede lønnsforhandlinger denne sommeren.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Tredobler lønnen
Den populære programlederen for American Idol har signert en ny avtale med morselskapet til Idol-programmene, CKX, som er verdt ikke mindre enn 45 millioner dollar, eller 293 millioner kroner over de neste tre årene. Dette er den mest verdifulle avtale noensinne for en vert i et reality-show, ifølge Reuters.

Den nye avtalen innebærer at Seacrest tredobler dagens lønn på 5 millioner dollar per sesong.

Seacrest har i tillegg en separat avtale med kabal-tv-selskapet Comcast, og er ledende ankermann for underholdningsshowet E! Entertainment. I tillegg er han produsent for showene Keeping Up with the Kardashians og ABCs kommende serie om den britiske tv-kokken Jamie Oliver.

Forhandler med dommerne
Ifølge nyhetsbyrået er CKX nå, som forhandlingene med Seacrest er sluttført, i forhandlinger med Idol-dommerne for neste sesong av American Idol.

Overdommer Simon Cowell skal ha ytret at han kan komme til å forlate showet I neste runde. Briten skal ha hatt en kontrakt som gir ham mer enn 100 millioner dollar i året for tv-showet.

De andre dommerne, Randy Jackson, Paula Abdul og Kara DioGuardi, skal alle ha uttrykt at de ønsker å ta en sesong til. Til tross for at populariteten til American Idol har falt de siste sesongene, er realityserien fortsatt den mest sette i USA.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere