RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror på ny suksess

I løpet av første kvartal neste år kan Questerre gjøre nye hopp på børsen.

HOLMENKOLLEN (NA24): Takket være storfunnet i Quebec i Canada hoppet Questerre-aksjen fra 2 til 30 kroner på to måneder. Nye funn i år og neste år kan føre til nye hopp.

NA24 – din næringslivsavis

Det var med Canadaselskapets sikring av 1 millioner mål i St. Lawrence Lowlands området i Quebec, Canada, at oljemyggen fikk stor oppmerksomhet. Feltet er antatt å være det største onshore i Canada. Etter nyheten om funnet fikk Questerre et voldsomt hopp på Oslo Børs. Siden toppen på 30 kroner i starten av juni omsettes de nå til 14 kroner onsdag ettermiddag.

Det er i fjerde kvartal i år og første kvartal neste år at nye gassfunn kan bli annonsert av Questerre.

- Ja, Forest Oil og Talisman-feltene har vi tro på at kan gi bedre, eller like gode resultater som Lowlands gjorde, sier finansdirektør i Questerre Energy, Jason D’Silva til NA24.

Questerre har hittil i 2008 solgt olje til en gjennomsnittlig pris på 80 dollar fatet, og har en gjennomsnittlig produksjon på 1.241 fat per dag. I løpet av 2010 skal feltet i Quebec være oppe å gå. Da venter meglerhuset Pareto at oljeselskapet kan hente ut 6.300 fat olje per dag fra Quebec.

Hittil i dag har Questerre-aksjen falt 5,08 prosent på Oslo Børs. oljeselskapet er også notert i Canada.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere