RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Berit Roald (SCANPIX)

Valebrokk tar over etter Vadseth

Sist oppdatert:
Per Valebrokk forlater Varden og blir sjefredaktør for E24.

Per Valebrokk er ansatt som ny ansvarlig redaktør og adm.dir. for næringslivsnettstedet E24. Han erstatter Hans-Christian Vadseth, som tidligere i høst ble ansatt som ny sjefredaktør i Fædrelandsvennen.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Oslo-Skien-Oslo
Per Valebrokk har siden januar i år vært ansvarlig redaktør i Varden i Skien. Hit kom han fra jobben som nyhetssjef i E24.

- Per var en av nøkkelpersonene i etableringsfasen av E24. Nå har han i tillegg fått nesten ett års redaktøropplæring i Varden, og er topp kvalifisert til å overta etter Hans-Christian Vadseth, sier Hans Erik Matre, sjefredaktør i Aftenposten og styreleder i E24 i en pressemelding.

- Min baby
Valebrokk sier til Varden at han går tilbake til sin «baby».

- Dette er på mange måter min baby. Da jeg fikk tilbud om foreldreretten, klarte jeg ikke svare nei, sier Valebrokk til Varden.

Valebrokk har tidligere arbeidet seks år som journalist i VG, to år som finansjournalist/vaktsjef i TDN Finans og ett år som aksjemegler/aksjeanalytiker hos Pinemont Securities i London. Han har sin utdannelse fra Handelshøyskolen BI, Heroit-Watt University i Edinburgh og London Stock Exchange.

Har du et medietips, ta kontakt med NA24 Propaganda

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere