RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Reporter får gjennomgå i Praha
Reporter får gjennomgå i Praha

Ville du funnet deg i dette?

Sist oppdatert:
Reporteryrket kan ha store likheter med risikosport.

Å bevege seg blant mer eller mindre påseilede fotballfans kan være en prøvelse i seg selv. Det å rapportere live til tv-studio fra de samme omgivelsene kan by på enda flere utfordringer.

Denne utegående reporteren på tsjekkisk tv fikk sitt å stri med, og mer barmhjertige tv-stasjoner ville sannsynligvis kuttet innslaget tidligere.

Se videoen her:


The Most Patient Reporter in the World - Watch more Funny Videos

Også NRK-reporteren Anders Engeland har hatt det stritt med fotballreportere. Her rapporterer han fra Fotball-VM i Tyskland 2006:

Det er ikke alle som nøyer seg med å tøyse med reporterne. I denne videoen fra California er det en reporter som får regelrett juling av en som hadde blitt gjenstand for flere reportasjer.

Se videoen her:


News Reporter Gets Beat Up - Watch more Funny Videos

Selv med live-innslag fra mer rurale strøk er det ikke gitt at man får rapportere i fred. Her bruker en «streaker» anledningen når et nyhetsteam er kommet til bygda for å rapportere fra en gressbrann:


Streaker Runs Past News Reporter - Watch more Funny Videos

Det behøver ikke være folk i omgivelsene som utsetter de utegående reporterne for de største prøvelsene. Her er det studioankeret som delvis setter reporteren ut av fatning:

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere