RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Telenor har noen hundre privilegerte vip-kunder med livstidsabonnement og mulighet til å ringe gratis i Telenors nett i Bulgaria. Statsminister Boyko Borisov har vært vip-kunde i selskapet i over ti å.
Telenor har noen hundre privilegerte vip-kunder med livstidsabonnement og mulighet til å ringe gratis i Telenors nett i Bulgaria. Statsminister Boyko Borisov har vært vip-kunde i selskapet i over ti å. Foto: Nikolay Doychinov (AFP / NTB Scanpix)

VIP-er ringer gratis hos Telenor-selskap

Sist oppdatert:
Den bulgarske statsministeren kan ringe gratis og ubegrenset med Telenor i Bulgaria. Han tilhører en utvalgt krets av Telenors vip-kunder i landet.

Telenor har noen hundre privilegerte vip-kunder med livstidsabonnement og mulighet til å ringe gratis i Telenors nett i Bulgaria. Statsminister Boyko Borisov har vært vip-kunde i selskapet i over ti år, skriver Dagens Næringsliv (DN) onsdag.

«Vip no monthly, GGFree» heter abonnementstypen, som en engere krets i Bulgaria er blitt tilbudt. Avtalene er utformet på en slik måte at Telenor ikke kan avslutte dem. Blant fordelene er gratis ringing i Telenors eget nett.

Telenor er en av de største teleoperatørene i Bulgaria etter å ha kjøpt det bulgarske teleselskapet Globul ifjor. Telenor kjøpte selskapet fra greske OTE for 717 millioner euro, tilsvarende 5,6 milliarder kroner. Globul, i dag Telenor Bulgaria, har 4,5 millioner kunder.

Kommunikasjonsdirektør i Telenor, Erik Nord, bekrefter VIP-abonnementene:

– Vi bekrefter at Globul har tilbudt enkeltpersoner og bedrifter spesielle vip-abonnement, skriver Nord i en epost til DN.

Ifølge Nord ringer VIP-kundene gratis i eget nett, med at de betaler for andre tjenester.

Telenor har ikke oversikt over hva som var vilkårene for å få VIP-abonnement, skriver DN.


Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere