RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- EDB-avklaring i januar

Sist oppdatert:
Meglerhuset Fearnley tror på en avklaring rundt den mye omtalte Gjensidige Nor-avtalen til EDB i løpet av januar. EDB Fellesdatas Ole Trasti sier til iMarkedet at han tror på en avklaring i løpet av våren
Problemene mellom Gjensidige Nor og EDB har vært omtalt en rekke ganger. Saken gjelder at Gjensidige Nor har invitert inn andre leverandører av banksystemer i en tilbudsrunde med sin nåværende leverandør EDB. Denne anbudsrunden var noe av bakgrunnen for at finsk-svenske Tietoenator kjøpte Merkantildatas datterselskap Provida i fjor. I sluttfasen er det også Tietoenator og EDB det står mellom.

Venter avklaring
I en oppdatering fra meglerhuset Fearnley står det at meglerhuset venter en avklaring rundt Gjensidige Nor-avtalen i januar.

Til iMarkedet sier adm. direktør Ole Trasti at han tror på en avklaring i løpet av våren, men at dette er opp til Gjensidige Nor og avgjøre.

Fredag meldte EDB om en ny avtale med SkandiaBanken. I den nye avtalen går SkandiaBanken over på EDBs standardplattform for nettbank. Fearnley venter at og Actabanken vil gå over på EDBs standardplattform i løpet av første kvartal.

Les mer om den nye avtalen her: EDB: Dobling i nettbank-transaksjonene (Ny) .

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere