RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ekstremt høyt nivå på turneringen

FC København-trener Brian Riemer hyller Carnegie Elite Tournament.

FC København vant Carnegie Elite Tournament i Vallhall etter å ha beseiret IFK Gøteborg i finalen fredag.

- Det er fantastisk for oss å vinne. Denne turneringen holder et ekstremt høyt nivå, og at vi vinner denne er et tydelig bevis på at vi holder høy standard. Det betyr mye for oss, sier FCK-trener Brian Riemer til fotball.no.

- For oss er det viktig med gode forberedelser frem mot sesongen. Her i hallen er det varmt og fine forhold, noe som er fint når det er vinter ute. Vålerenga har gjort en meget god jobb med dette arrangementet.

I finalen mot IFK Gøteborg stod det 2-2 etter full tid, men danskene var best fra ellevemetersmerket i straffesparkkonkurransen.

- Det var en tett kamp, der IFK forsvarte seg godt. Jeg følte at vi styrte det meste og fortjente å vinne. Det var viktig for oss å komme tilbake tidlig etter at de tok ledelsen, sier Riemer.

- Hos oss er det spillere som ønsker å spille for A-laget til FCK, da er det fint for dem å kunne vise seg frem mot de beste lagene i Norden.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere