RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Camilla Flaatten (Side2)

- Hvor er prinsessen?

Sist oppdatert:
Wyclef Jean løftet taket i Spektrum og tok en dans med Mette-Marit.

SPEKTRUM((SIDE2): Det tok helt av for Wyclef Jean (37) under årets Nobelpriskonsert i Spektrum - og når Wyclef tar av er det ingen som kan stoppe ham. Uansett om man er kongelige eller ei.

Se bilder nederst i saken!

Løftet taket
Under han siste låt «Sweetest Girl» fikk han med seg de om lag 6000 publikummerne i salen til dans og klapping - og før noen visste ordet av det forlot han scenen og rocket rundt blant publikum.

- Hvor er prinsessen? - Hvor er prinsen? ropte han og beveget seg opp på deres tribune i den store konsertsalen.

Der håndhilste han på kronprinsesse Mette-Marit (36) som gjestet konserten sammen med kronprins Haakon (36) og Marius Borg Høiby (12).

Se video av Wyclef i aksjon med Mette-Marit her.

Revet med
Og Mette-Marit lot seg rive med sammen med sitt følge og resten av salen som danset og sang med den store artisten som hadde bestemt seg for å gjøre litt mer ut av det enn ellers.

Og Wyclef hadde en klar tale til alle da han entret scenen sammen med superpianist Lang Lang - denne fredsprisen har president Barack Obama fortjent.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Uheldig
Wyclef hadde litt mer hell enn den norske artisten Alexander Rybak som var førstemann ut under Nobelpriskonserten i Spektrum fredag kveld.

Han mistet fela si i gulvet og etter det ble resten «Fairytale» utstemt.

Les mer her:Derfor spilte Rybak ustemt

Se bildekaruselll nederst i saken!

2654

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere