RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kursmålet er nådd

Sist oppdatert:
Selv om Komplett leverte rekordomsetning for desember velger meglerhuset DNB NOR Markets å nedgradere Eric Sandtrøs nettbutikk fra kjøp til hold. Les hvorfor her
Etter at Komplett meldte om omsetningen i desember har DNB NOR Markedet gjennomgått sin vurdering av selskapet. Komplett slo estimatene til meglerhuset med 216 millioner kroner mot estimatet på 205 millioner kroner.

I analysen heter det at salgsutviklingen gir støtte til en viss oppjustering, men det skal allerede være inkorporert i estimatene. Rekordhøyt salg kan dessuten impliserer at det vil ha påløpt enkelte ekstra kostnader, skriver meglerhuset.

Aksjekursen er kommet opp til kursmålet og DnB NOR Markets har derfor valgt å nedjustere sin anbefalingen fra kjøp til hold. De anser 85 kroner som en fair verdsettelse av selskapet.

Oppsummering:
Anbefaling: Hold
Kursmål: 85 kroner pr. aksje
Meglerhus: DNB NOR Markets
Dato: 4. januar 2006

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere