RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Selg RCL!

Sist oppdatert:
ABG Sundal Collier er fortsatt skeptisk til de fundamentale forholdene i cruisebransjen, senker kursmålet for Royal Caribbean og opprettholder sin salgsanbefaling
ABG Sundal Collier regner med at RCL vil få et resultat pr. aksje i fjerde kvartal på 0,17 dollar pr. aksje, mot et konsensus i markedet på 0,18 dollar.

Den største usikkerheten er på kostnadssiden, ifølge meglerhuset.

Det kortsiktige bildet ventes å være positivt, med en økning i yield på 5 prosent i første kvartal i forhold til samme kvartal i fjor, som var svakt.

Men ABG Sundal Collier tror RCL vil si at det er vanskelig å gi prognoser for andre og tredje kvartal, noe som vil gi liten støtte for kursen.

En salgsanbefaling basert på svak forbrukertillit, manglende rabatt på RCL i forhold til Carnival og fravær av positive bransjenyheter, opprettholdes, og kursmålet senkes til 15 dollar.

Oppsummering
Anbefaling: Selg
Kursmål: 15 dollar
Meglerhus: ABG Sundal Collier
Dato: 28. januar 2003

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere