RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vålerenga har ikke sponset Lyn

Vålerenga-direktør Pål Breen avviser påstander om pengegave fra Vålerenga til Lyn.

VG skriver i dag at Vålerenga har gitt FC Lyn Oslo 650 000 kroner i løpet av 11 måneder. Det er fullstendig feil. Vålerenga har ikke gitt Lyn økonomisk støtte.

- I fjor ga Hafslund 500 000 kroner til Lyn. Nå har selskapet støttet redningsaksjonen til Tom A. Schanke med 150 000 kroner for å berge Tippeligaen. Dette på lik linje med hovedsamarbeidspartnerne til en rekke andre klubber, sier adm.dir. Pål Breen til vif-fotball.no.

VG skriver også at Vålerenga i fjor ble enig med Hafslund om å gi fra seg seiersbonusen fra cupfinalen på 500 000 kroner til Lyn. Det er heller ikke riktig.

- Lyn kontaktet Hafslund, og selskapet bestemte seg for å sponse klubben med det samme beløpet som Vålerenga fikk i seiersbonus. Vi har ikke gitt fra oss noen cupfinalebonus, sier Breen.

- Dette føyer seg inn i rekken av slett journalistisk håndverk fra norske sportsjournalister, og VG avslører skralt presisjonsnivå, sier mediesjef Svein Graff i Vålerenga.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere