RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi er veldig revansjesugne

Kaptein Kristofer Hæstad tror på en god Vålerenga-sesong.
Sist oppdatert:

Se intervju med Kristofer Hæstad på VIF TV

Tirsdag trente Vålerenga for første gang på Valle i år. Etter en måned med egentrening synes kaptein Kristofer Hæstad at det var godt å komme i gang igjen.

- Det var godt å møte gutta igjen og å få rørt litt på ballen etter en lang periode med løpetrening, forteller midtbaneterrieren som blant annet har rukket å gifte seg i fotballferien.

Nå gleder han seg til å komme i gang med 2012-sesongen.

- Jeg tror at vi får en god sesong. Vi er veldig revansjesugne etter fjorårssesongen og vil gjerne vise oss fra en bedre side. Vi spiller i en klubb som skal være blant Norges beste hvert år. Målsettingen er å innfri i år, slår han fast.

I dag og i morgen testes VIF-gutta på Toppidrettssenteret. Årets første treningskamp spilles mot Nesodden på bortebane neste onsdag.

Se intervju med Kristofer Hæstad på VIF TV

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere